'NDUJA Z WŁOSKIM PSEM WIEPRZOWYM
Nduja di Spilinga w słoiku
Nduja di Spilinga to pikantna kiełbasa do smarowania, która ma swoje korzenie w Kalabrii, a dokładniej w Spilinga, terenie położonym między zboczami Monte Poro a Capo Vaticano.
To w tej urokliwej miejscowości powstaje ten produkt, zgodnie z rygorystycznymi lokalnymi tradycjami. Nduja jest przygotowywana z starannie wyselekcjonowanych mięs oraz najlepszego lokalnego chili.
Po naturalnym dojrzewaniu jest gotowa, aby pobudzić Wasze podniebienia swoim intensywnym i pikantnym smakiem. Doskonale smakuje na czysto, rozsmarowana na chlebie lub pizzy, idealna do przygotowania smacznych grzanek i bruschett oraz aby nadać Waszym sosom unikalny i niepowtarzalny smak.
Jeśli jesteście miłośnikami pikantnych i wyrazistych smaków, nie będziecie mogli się obejść bez tego produktu, który przyniesie na Wasz stół smaki i cały urok Kalabrii. Składniki: tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, chili kalabryjskie, sól i oliwa z oliwek. Składniki: tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, chili, oliwa z oliwek, sól, przyprawy, naturalne aromaty. Opakowanie 290 g.